keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Mind Less Art Termination - 26.11.2010

Mind Less Art Termination
Jyväskylän yliopiston kampus Perjantaina 26.11.2010

Taidevapaan koulutuksen tukisäätiö (TKTS) on yksi Jyväskylän yliopiston suurimmista lahjoittajista ja panee toimeen julkisten taideteosten poistotyön kampusalueella. Mind Less Art Termination voitti tarjouskilpailun ja aloittaa toimeksiannon tämän viikon perjantaina ns. opinportin parissa. TKTS ostaa Mind Less Art Terminationilta palveluita, joissa kartoitetaan julkisten tilojen taideteoksia ja tiedoista raportoidaan säätiölle. Mind Less Art Termination suunnittelee ja toteuttaa teosten purkua ja poistoa.


Mind Less Research Finland voitti tarjouskilpailun Euroopan unionin uraauurtavan Talous, kuluttajat ja terveys -tutkimuksen 2010 toteuttamiseen.

Euroopan Unioni toteuttaa jäsenmaissaan laajan jalkinekartoituksen. Samalla tutkitaan askelen suuntaa tilassa, sen rytmiä ja pituutta sekä astunnan asentoja ja virheasentoja. Pyrkimyksenä on luoda EU:n alueelle yhtenäiset jalkinenormit. Direktiiviin aikanaan huipentuva kartoitustyö tuottaa paljon tietoa muiltakin elämän alueilta viranomaisten ja päättäjien käyttöön.

Lisätietoa tutkimuksesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti