torstai 28. huhtikuuta 2011

HUOMIO! TERVETULOA pihajuhliin!

Lampaita innovaatiolaitumilla

Tutkintotehtaan pihatapahtuma Juomatehtaalla 10-11.5.2011 STOP elävää ja kuollutta musiikkia STOP pihakirppis STOP rakennetaan komposti STOP vallankumous STOP tervetuloa paikalle!

Osoite: Vapaudenkatu 25

Tervetuloa Juomatehtaalle viettämään Tutkintotehtaan pihajuhlaa! Tiistaista keskiviikkoon piha-alueella järjestetään monenmoista ohjelmaa elävän musiikin ja pihakirppiksen kautta maitokärrytalkoisiin ja yliopistopoliittisiin keskusteluihin.

Tehtaan pilli puhaltaa tiistaina 10.5. kello 10 avajaisperformanssin merkeissä. Ohjelma jatkuu tiistaina kello 18 asti ja keskiviikkona jälleen samaan malliin kello kymmenestä kuuteen. Sääksi on varmistettu auringonpaistetta ja vähintään 20 asteen lämpötilaa.

Osoite Juomatehtaalle on Vapaudenkatu 25. Lisätietoa voi kysyä esimerkiksi numerosta 044-5789485 / Kyösti tai viestillä tanarkisti@gmail.com.

Suora radiolähetys paikan päältä osoitteessa:

OHJELMAA:

TI kello 10:
TUTKINTOTEHTAAN TORVI TUUTTAA. Pihatapahtuma julistetaan alkaneeksi. Ohjelma alkaa.

TI kello 15: ARTO PARVIAINEN esiintyy. Kuulemma kaikista paras ITE-folk-trubaduuri suoraan Kypärämäestä. Tämä pitää nähdä!

KE kello 10:30:
Taikun opiskelijoiden yhteinen ja julkinen keskustelutilaisuus laitoksen tilasta ja oppiaineiden tulevaisuudesta.

JATKUVAA OHJELMAA:

Maitokärrytalkoot. Tapahtumassa yritetään rakentaa maitokärryjä ja koristella niitä hienoiksi. Maitokärryn omistaja ei tarvitse autoa ja on onnellinen ihminen.

Teetä ja neulegraffiteja. Ranan käsityökerho järjestää. Sijaintina olohuoneen kaltaiseksi sisustettu alue piha-alueella. Paikan päällä opastusta ja kirjallista ohjeistusta neulomiseen ja neulegraffitin tekemiseen. Voi neuloa pari riviä tai tehdä kokonaisen graffitin itse. Paikalla myös käsityöaiheista kirjallisuutta ja lehtiä plärättäväksi. Paja on niin kauan auki kuin tekijöitä riittää.

Rakennetaan aivokomposti ja käytetään sitä. Siihen voit upottaa ajatuksesi tai mitä nyt haluatkaan kompostiin tunkea. Tutustu itseesi ihan uudella tavalla.

Taikukandi-ideapaja. Taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitoksella siirrytään vuonna 2012 yhteiseen Taikukandi-järjestelmään. Tulevaa opintokokonaisuutta voi pohtia kahden päivän ajan vakavissaan tai vähemmän vakavissaan. Ideat viedään Taikukandia järjestelevälle työryhmälle ja pyritään vaikuttamaan opiskelijoiden näkökulmasta myös tiedekunnan linjanvetoihin.

Avoin pihakirppis. Voit tuoda tavaraa myyntiin ihan vapaasti! Pöytäpaikkoja hyvin rajatusti, mutta maatilaa hyvin paljon enemmän (esim jonkinlainen aluslakana on hyvä ottaa mukaan siis). Voit tuoda myyntiin myös kaikenlaisia taide-/askartelutuotteita tai mitä vaan haluatkin.

DJ-toimintaa. Voit tulla soittamaan levyjä jos siltä tuntuu, aikaa löytynee helposti. Vinyyli- ja cd-soittimet ovat käytössä piipun alla ja laitteisiin voi kytkeä myös tietokoneen tai muun äänilähteen. Paikalla ovat myös dj't Anna Hanski ja Anna Hanska, DJ Danse Master, Slotte, Toukokuu, Karvakalevi, Kassumessu ja Mirkka. Ja ties ketä!

Pihapelejä. Juomatehtaan edustalla.

Grillausta! Paikalla on pallogrilli, jota pidetään kuumana tarpeen mukaan vaikka koko ajan. Tuo omia juttuja grillattavaksi! Tarjolla ehkä myös järjestäjien puolesta todella lihattomia ja nahattomia asioita.

Rehtorinapakymppi. Ehkä.

Aerojumppaa! Annen tai jonkun muun kanssa. Välillä on hyvä vähän vetreytyä. Ohjattua jumppaa siis aina vähän väliä.

Ranaokea. Pihalla voi laulaa karaokea, valtavat valikoimat!

TERVETULOA! Ja myös muuta ohjelmaa voi tuoda paikalle jos keksii. Tapahtuma on avoin ehdotteluille.

Mukana järjestelyissä:

Tutkintotehdas
Hear ry
Rana (taidehistorian ja taidekasvatuksen ainejärjestö)
Opus (kirjallisuuden ainejärjestö)
Esteettinen kerho

FB-event:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti