perjantai 5. maaliskuuta 2010

Miksi Tutkintotehdas?

Huoli opiskelijan asemasta kasvaa. Valitettavasti opiskelijat ovat ajautuneet sivuun tai vain sivuutettu keskustelusta. Tutkintotehtaan avulla tahdomme saada äänemme kuuluviin. Toivomme tapahtumalle laajempaakin mediahuomiota sekä nostavamme opiskelijoiden kannan mukaan valtakunnalliseen keskusteluun. Toivomme myös, että tapahtumamme voisimme toimia tietyllä tapaa esimerkkinä vastaavissa tilanteissa oleville oppiaineille, jotka joutuvat taistelemaan innovaatioyliopiston tuotantotehokkuusvaatimusten ristipaineissa. Haluamme osoittaa, että olemme motivoituneita paitsi opiskelemaan, myös ottamaan osaa keskusteluun niin taiteesta kuin yliopiston tulevaisuudestakin.

Juomatehtaan haltuunotto toteutetaan rakentavassa hengessä. Tarkoituksenamme on koota kahdelle päivälle opetussuunnitelma, jossa toteutuvat ajatuksemme siitä, mitä opetuksen Taikussa tulisi olla. Käytämme käytössämme olevan ajan tehokkaasti ja pyrimme järjestämään myös yöluentoja. Olemme kutsuneet paikalle vierailevia luennoitsijoita, keskustelijoita ja päättäjiä. Lisäksi järjestämme itse kokeiluja vaihtoehtoisista opetusmuodoista, jotka usein tuomitaan liian kalliiksi/hankaliksi toteuttaa.

Tapahtuma on päivisin kaikille avoin. Paikalle toivotaan kuulijoita sankoin joukoin. Opiskelijat ovat myös tervetulleita suunnittelemaan tapahtuman opetustarjontaa ja toteutusta. Kerro siis meille, mitä haluaisit Taikussa oppia tai mikä parempaa – opeta itse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti