perjantai 9. huhtikuuta 2010

Tutkintotehdas on sulkeutunut tältä erää

Haikein mielin suljimme tehtaan ovet noin klo18 paikallista Keski-Suomen aikaa. Tuhannet kiitokset kaikille Tutkintotehtaaseen osallistuneille, te teitte meidän kanssa upean tehtaan!

Keskustelu on herännyt ja se jatkuu. Tämä ei jää tähän. Tulossa näillä näkymin parin viikon sisään aiheesta paneelikeskustelua, johon pyritään saamaan mukaan yliopistomme päättäjiä. Sitä ruvetaan puuhamaan kuitenkin vasta Las Palmasin ekskursion jälkeen. Tänään tanssitaan palmujen alla!

Järjestäjien puolesta voin vielä todeta, että Tutkintotehdas on luonut Taikussa aivan mielettömän paljon uudenlaista yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemisen meininkiä. Olemme löytäneet uusia keinoja toimia, niitä paljon kaivattuja innovaatioita. Paljon olemme me opiskelijat myös oppineet matkan varrella, ihan sellaisia käytännön tasolla kullanarvoisia taitoja, joita ei olisi ikinä tullut oppineeksi massaluennoilla tai kirjatentteihin pänttäämällä. Toivomme, että Tutkintotehtaan henki jää elämään, tehtaan tuotteita jalostunee myös pidemmällä aikavälillä.

-Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti